Ιστορικό

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ

Η οργάνωση του τεχνικού γραφείου ξεκίνησε το 1986 προσωπικά από τον Καπετανόπουλο Αναστάσιο Μηχανολόγο – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ενώ παράλληλα εργαζότανε ως υπεύθυνος οργάνωσης παραγωγής στα κλωστήρια Ναούσης μέχρι το 1994.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε εξ’ ολοκλήρου με το αντικείμενο του γραφείου που αφορούσε την Ίδρυση και Επίβλεψη Λειτουργίας Βιομηχανικών μονάδων καθώς επίσης και την Μελέτη και Επίβλεψη των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ποικίλων δραστηριοτήτων.

Στην πορεία, ταυτόχρονα με την επαγγελματική του ενασχόληση, διετέλεσε αρχικά ως νομαρχιακός σύμβουλος μέλος της επιτροπής Δημοσίων Έργων της Νομαρχίας Ημαθίας και στην συνέχεια ως αντινομάρχης Ημαθίας στον τομέα του Προγραμματισμού και των Τεχνικών Υπηρεσιών, γεγονός που ενίσχυσε σημαντικά την ήδη υπάρχουσα εμπειρία του στην επαγγελματική του καριέρα.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το γραφείο σήμερα στελεχώνεται με τους δύο υιούς τον Πολιτικό Μηχανικό Κωνσταντίνο Καπετανόπουλο και τον Μηχανολόγο Μηχανικό Διαμαντή Καπετανόπουλο, καθώς επίσης και με εξειδικευμένο προσωπικό.

Image
Image

Κωνσταντίνος Καπετανόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός
Image

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου αποτελείται από αξιόλογους μηχανικούς με μεγάλη πείρα στο εν λόγω αντικείμενο καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων καταξιωμένους στον χώρο τους.

Οργάνωση100%
Μελέτη100%
Επίβλεψη100%
Διεκπεραίωση100%
Υποστήριξη100%

Είμαστε πάντα δίπλα σας Στείλτε μας e-mail